De whitelist is een lijst van laadpassen die geautoriseerd zijn om een sessie te starten op jouw laadpaal. Een laadsessie geautoriseerd middels een whitelist pas wordt tegen een nultarief geregistreerd in je account. Indien je met jouw laadpas automatisch wil verrekenen met jouw werkgever dien je de laadpas niet op de whitelist te zetten.

Je kunt een laadpas/tag toevoegen aan jouw whitelist:

1. Vink ‘Gratis Opladen’ aan onder toestel > configuratie.
    1. Dit vind je door te klikken op jouw station;
    2. Klik vervolgens op toestellen;
    3. Selecteer het toestel waarop je gaat laden;
    4. Zet de autorisatie op ‘Gratis opladen’

2. Start een laadsessie van 1 minuut met jouw laadpas.

3. Ga naar sessies en klik op het laadpas-icoon kies vervolgens voor ‘Toevoegen aan whitelist’. Vervolgens geef je een                 omschrijving en voeg je de pas toe.