Met een overzicht van laadsessies kan je de laadsessies handmatig declareren met je werkgever of werkgever.
Je maakt een overzicht van jouw laadsessies door:

1. Eerst te klikken op ‘Activiteit’.
  2. Vervolgens selecteer je de periode waarover je een declaratie wilt ontvangen.
  3. Dit overzicht kun je exporteren door te klikken op ‘Export’. Het bestand opent zich nu in Excel.
  4.  Hierin kun je een opsomming maken van de totale kWh geladen in die periode, deze kun je vervolgens vermenigvuldigen met het gewenste tarief.