Indien je alleen een installatiedatum doorgeeft:

1. Ga naar https://booking.appointy.com/en-US/eflux/bookings/service
  2. Ga naar 'Algemeen' en kies 'Installatie laadpaal'
  3. Login met je Appointy account en vul de benodigde gegevens in
  4. Voeg eventueel de afspraak toe aan je agenda
  5. Op dag van installatie bellen naar E-Flux zodra de laadpaal onderstroom is

Indien je een service voor configuratie boekt:

1. Ga naar https://booking.appointy.com/en-US/eflux/bookings/service
  2. Ga naar 'Alfen' en selecteer de service die je wil boeken
  3. Login met je Appointy account en vul de benodigde gegevens in
  4. Voeg eventueel de afspraak toe aan je agenda
  5. Op dag van installatie bellen naar E-Flux zodra de laadpaal onderstroom is
  6. Kosten worden later in rekening gebracht via een factuur. Let op: bij EV-GO bundels zijn deze kosten al voldaan bij aankoop laadpaal.

Let op: Check voor de installatie welke benodigdheden je nodig hebt op locatie. In ons handleiding 'processen voor de installateur' wordt dit per service toegelicht. Heb je deze nog niet? Mail ons.