De E-Flux app is alleen te gebruiken indien je een account en laadpas via https://dashboard.e-flux.nl/ hebt aangevraagd. Met deze inloggegevens kan je in de E-Flux app inloggen.

Let op: maak je ook gebruik van onze backoffice voor jouw eigen laadpaal? Dan heb je voor deze backoffice ook inloggegevens gekregen. Met deze inloggegevens kan je echter niet inloggen in de mobiele app. Je kan voor het gemak de inloggegevens zelf aanpassen zodat je voor beide systemen hetzelfde wachtwoord gebruikt.